Double-click to start typing
Double-click to start typing
Double-click to start typing
Double-click to start typing
Double-click to start typing
Double-click to start typing
Double-click to start typing

D G Construction

Subtitle

A Bonus Bonus Room

CUTTING THE SLAB

« Back to Album Photo 10 of 45 Previous | Next
CUTTING THE SLAB
The other challange for the bathroom was headroom for tub /shower unit and mirror height over the vanity. The ceiling gable was a bit lower here than the rest of the room so we used this gable to our advantage. We ran our plumbing fixtures the length of the gable with the tub and vanity inline tiling the shower walls and sloped ceiling.As part of our shower we placed a half wall tiled with glass on top cut to match the ceiling slope. This allowed the light natural into the room and showed off the beautiful natural warm tiles making this just a beautiful room, truly A Bonus, Bonus Room with very positive results.
Posted by davidgaleconstructionanddesign on April 4, 2010 Full Size|

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments